• Detectius privats - Servei expr茅s

  SERVEI EXPR脡S

  PREU: 400鈧 (IVA incl貌s)

 • DETECTIUS 24 HORES

  Servei de verificaci贸 i prova de fins a 8 hores.

  Si ja coneix qu猫 passa, on, a quina hora i qui participa o si est脿 succeint en un moment determinat de forma inesperada i necessita un mitj脿 de prova que certifiqui la situaci贸, pot contractar el nostre SERVEI EXPR脡S .

  Concrete al m脿xim les dades del servei (qui, quan i on). Si les dades que ens ha facilitat s贸n correctes i la investigaci贸 茅s leg铆tima, en 48 hores realitzarem la tasca encarregada i posarem a la seva disposici贸 un informe de la nostra actuaci贸, que ratificarem en acte de judici, si cal.

  EFIC脌CIA i ECONOMIA

  L'elecci贸 de la companyia d'investigaci贸 privada adequada pot significar la difer猫ncia entre l'猫xit i el frac脿s. No busqui detectius barats, busqui detectius efica莽os.

  No cal perdre el temps en la recerca personal de respostes que s贸n dif铆cils de trobar, contracti els serveis professionals i l'experi猫ncia de detectius experts en investigaci贸.

  VARIETAT DE SERVEIS

  Oferim una 脿mplia gamma de serveis d'investigaci贸 per satisfer les seves necessitats personals i empresarials.

  Persones desaparegudes, infidelitats, separacions, control de menors, addiccions, subarrendaments, baixes fingides , furts, client misteri贸s, prevenci贸 de riscos laborals, open-source intelligence, an脿lisi de xarxes, hostaleria, sector del joc i casinos.

  VALIDESA LEGAL

  Les investigacions dels nostres detectius privats suposen un servei complet, certificat, amb llic猫ncia i especialitzat en vigil脿ncies i seguiments.

  En funci贸 de les seves necessitats, vam dissenyar una l铆nia d'investigaci贸 la qual anirem adaptant a les situacions amb qu猫 ens trobem mentre que el cas romangui obert.

 • Truqui ara mateix

  Obtindrem les proves necess脿ries que ratificarem en el procediment judicial

  Agencia Pro | Detectius privats
POL脥TIQUES DE PRIVACITAT

La present Pol铆tica de Privacitat estableix els termes en qu猫 AGENCIA.CAT usa i protegeix la informaci贸 que 茅s proporcionada pels seus usuaris al moment d'utilitzar el seu lloc web. Aquesta companyia est脿 compromesa amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d'informaci贸 personal amb la qual vost猫 pugui ser identificat, ho fem assegurant que nom茅s es far脿 servir d'acord amb els termes d'aquest document. No obstant aix貌 aquesta pol铆tica de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que li recomanem i emfatitzem revisar cont铆nuament aquesta p脿gina per assegurar-se que est脿 d'acord amb aquests canvis.

INFORMACI脫 QUE 脡S RECOLLIDA

El nostre lloc web podr脿 recollir informaci贸 personal per exemple: Nom, informaci贸 de contacte com la seva adre莽a de correu electr貌nica i informaci贸 demogr脿fica. Aix铆 mateix quan sigui necessari podr脿 ser requerida informaci贸 espec铆fica per processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturaci贸.

脷S DE LA INFORMACI脫 RECOLLIDA

El nostre lloc web empra la informaci贸 per tal de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d'usuaris, de comandes en cas que apliqui, i millorar els nostres productes i serveis. 脡s possible que siguin enviats correus electr貌nics peri貌dicament a trav茅s del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altra informaci贸 publicit脿ria que considerem rellevant per a vost猫 o que pugui brindar algun benefici, aquests correus electr貌nics seran enviats a l'adre莽a que vost猫 proporcioni i podran ser cancel路lats en qualsevol moment.

AGENCIA.CAT est脿 altament compromesa per complir amb el comprom铆s de mantenir la seva informaci贸 segura. Fem servir els sistemes m茅s avan莽ats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap acc茅s no autoritzat.

ENLLA脟OS A TERCERS

Aquest lloc web pogu茅s contenir enlla莽os a altres llocs que puguin ser del seu inter猫s. Una vegada que vost猫 de clic en aquests enlla莽os i abandoni la nostra p脿gina, ja no tenim control sobre al lloc al qual 茅s redirigit i per tant no som responsables dels termes o privacitat ni de la protecci贸 de les seves dades en aquests altres llocs tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pr貌pies pol铆tiques de privacitat per la qual cosa 茅s recomanable que els consulti per confirmar que vost猫 est脿 d'acord amb aquestes.

CONTROL DE LA SEVA INFORMACI脫 PERSONAL

En qualsevol moment vost猫 pot restringir la recopilaci贸 o l'煤s de la informaci贸 personal que 茅s proporcionada al nostre lloc web. Cada vegada que se li demani omplir un formulari, com el d'alta d'usuari, pot canviar la selecci贸 l'opci贸 de rebre informaci贸 per correu electr貌nic. En cas que hagi marcat l'opci贸 de rebre el nostre butllet铆 o publicitat vost猫 pot cancel路lar-la en qualsevol moment.